Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kto lepszy w pvp, Healer czy BM? Kogo wybrać?

Qonto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze mam pytanie Grac pod pvp helerem czy bmem  , sugerowac sie tym że turniej pvp wygrali w wiekszosci helerzy xD wiem ze heler rozkreca sie od wyzszego lvla ale mnie własnie takie pvp 90 + interesuje 

Opublikowano

Obie postacie na serwerach hard robią miazgę :) Osobiście BM bo i łatwiej go wyexpić :)

...................\/...................

Opublikowano

Ej mam pytanie czyli jak np mam ochronke bm  i 60 % absu na miecze to razem będe mieć 90 % czy to sie jakos inaczej liczy ?

Opublikowano

Ej mam pytanie czyli jak np mam ochronke bm  i 60 % absu na miecze to razem będe mieć 90 % czy to sie jakos inaczej liczy ?

Ta ochronka u BM'a jest pokręcona, bo czasami można wyciągnąć nawet 80%, ale jednak nie zmniejsza to aż tak obrażeń.

Ja osobiście gdybym miał wybierać między BM a heallerem, wybrałbym BM'a.

Potrafi sporo wytrzymać, ma mocne skile z dość niskim czasem ładowania.

Opublikowano

­Sądzę, że BM jest lepszy. Nawet dobrze się nim gra, łatwiej wyexpić, mocne skille.

Opublikowano

Ochronka zmienia 33,33% obrazen HP w obrazeniea do PE (zabiera pe zamiast hp) wartosc ta nie ulega zmienom zaleznie od poziomu umiejetnosci :)

Czyli: obrazenia = 100%

66,66% = obrazenia do HP

33,33% = obrazenia do PE

BM ma 25% antymagii przy 50% wlozonym w eq, natomiast hellet obecnie 50%, co jest kwestią czasu az zostanie pewnie tez zmienione. Polecam BM, Heller tylko 105lv z wachlem 105+9.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...